Diensten / Services

DIENSTEN

Het bedrijfsmodel van Taxi Wassenaar bestaat uit een mix van vervoersvormen, die zich laten vertalen naar de volgende diensten die wij onze klanten aanbieden:


Particulier vervoer

Zakelijk vervoer

Collectief vervoer (o.a. schoolvervoer, vervoer naschoolse opvang etc)

Directievervoer

Chauffeursdiensten


Particulier vervoer, zakelijk vervoer en collectief vervoeren behoeven geen nadere uitleg. We willen graag wel iets uitgebreider ingaan op onze vliegveldservice, directievervoer en chauffeursdiensten.

Vliegveldservice:

 

Wij rijden naar alle vliegvelden in Nederland, Belgie en Duitsland. Door gebruik te maken van de diensten van Taxi Wassenaar verzekert u zich van een ontspannen aanvang van uw (inter)nationale zakenreis of vakantie. Bovendien hanteren we voor Schiphol Airport en Rotterdam-The Hague Airport vaste gereduceerde tarieven.

 

Voor andere vliegvelden kunnen we u altijd een passend tarief bieden.Voor het ophalen van vliegvelden geven wij u de garantie dat de chauffeur op u staat te wachten en niet andersom. We houden via internet uw vluchtnummer in de gaten om ervoor te zorgen dat we altijd op tijd op het vliegveld zijn om u op te wachten.

 

Op een vast en vantevoren afgesproken punt op het vliegveld wacht de chauffeur op u met een bord met ons logo of zo u wenst naam en bestemming van de af te halen passagier. Bij landen op Schiphol krijgt u van de chauffeur een textbericht of belletje bij welke deur u wordt opgehaald, wij houden dit in de gaten via onze I-phone. Onze ophaalservice vindt altijd plaats bij de vertrekhallen boven op de eerste etage.

 

Mocht u wat langer van huis zijn geweest, kunt u ons een boodschappenlijstje doorgeven zodat wij ervoor kunnen zorgen dat u eenmaal weer thuis in de eerste behoeften kunt voorzien.

Chauffeursdiensten:

 

Taxi Wassenaar kan indien gewenst ook een chauffeur ter beschikking stellen om u te vervoeren in uw eigen auto.

 

Enkele van onze klanten maken gebruik van onze chauffeursdiensten om bijvoorbeeld onderhoud aan hun eigen auto te laten uitvoeren.

 

Andere klanten vinden het bijvoorbeeld prettig als wij hun eigen auto naar de vakantiebestemming brengen en na de vakantie weer thuis brengen, zodat ze zelf ontspannen met het vliegtuig richting vakantiebestemming kunnen.

 

Voor groepen groter dan 8 personen werken we samen met businesspartners, zodat we ook touringcar services kunnen bieden.

 

Welke vervoerswens U ook mocht hebben, Taxi Wassenaar zal u graag van dienst zijn met hoge kwaliteit service en altijd een passend tarief.

Directievervoer:

 

Wellicht wilt u soms van uw reistijd gebruik maken door u in comfort te laten vervoeren en u te kunnen voorbereiden op een belangrijke zakelijke afspraak.

 

Wellicht wilt u van uw reistijd gebruik maken door telefonisch uw zaken te doen.

 

Wellicht heeft u een zware week achter de rug en wilt u graag in comfort door een chauffeur vervoerd worden.

 

Welke reden u ook mag hebben, u kunt te allen tijde uw persoonlijke wensen en voorkeuren aan ons kenbaar maken. Onze auto's beschikken achterin over een conventioneel stopcontact zodat u de batterij van uw laptop altijd kunt opladen. Op verzoek kunnen wij voor een dongel zorgen zodat u ook in de auto online kunt zijn.

 

Verder horen we voor langere ritten graag van u wat uw favoriete krant is, hoe u het liefst uw koffie drinkt etc.

 

Verder bieden we de mogelijkheid de chauffeur doorlopend tot uw beschikking te hebben als u een of meerdere adressen wilt bezoeken.

Welke vervoerswens

U ook mocht hebben,


Taxi Wassenaar zal u graag van dienst zijn met hoge kwaliteit service en altijd een passend tarief. !!